ουρολογος αθηνα γλυφαδα

2108943251 & 6976263528

Ποιος είναι ο Αντώνης Λογοθέτης.

Τι πιστεύω:

ουρολογος ανδρολογος αθηνα

Βιογραφικό Ουρολόγου

Ο χειρουργός ουρολόγος Αντώνιος Λογοθέτης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Τορίνο το 2003. Εκπαιδεύτηκε στην Παιδοχειρουργική στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και εν συνεχεία εκπαιδεύτηκε στην Ουρολογία, αρχικά στο Νοσοκομείο Σύρου και ολοκλήρωσε την ειδίκευση του στην Ουρολογία στην Πανεπιστημιακή κλινική του Σισμανόγλειου νοσοκομείου, όπου εκπαιδεύτηκε σε όλη την γκάμα της σύγχρονης ουρολογίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εξειδικεύτηκε στην Νευροουρολογία και Ακράτεια (Southmead NHS Trust, Bristol) και στην Ογκολογική Ουρολογία(The Christie NHS Foundation Trust, Manchester). Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής και υποψήφιος διδάκτορας. Επίσης είναι υπεύθυνος για το Ουροδυναμικό εργαστήριο στο Ιατρικό Αθηνών.

Τομείς ενδιαφέροντος του είναι η ενδουρολογική αντιμετώπιση παθήσεων του ουροποιητικού, η θεραπεία παθήσεων του κατώτερου ουροποιητικού σε ασθενής με νευρολογικά νοσήματα (πχ. πολλαπλή σκλήρυνση, Parkinson) και η αντιμετώπιση ουρολογικών όγκων με εξειδίκευση στον καρκίνο του πέους.

Με τι ασχολείται ο ουρολόγος; >

Νιώθω τυχερός που έχω εκπαιδευτεί από μερικούς από τους καλύτερους ουρολόγους διεθνώς, όπως οι καθηγητές κκ Χ.Δεληβελιώτης, Α.Σκολαρίκος, M.Drake και N.Clarke.

Η αφοσίωση στη χειρουργική, απαιτεί θέληση για σκληρή δουλεία, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του ασθενή.

Γιατί η γνώση βασίζεται στη σωστή εκπαίδευση...

ουρολογος ακρατεια

Bristol Urological Institute

Ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα της Αγγλίας. Ειδικεύεται στους καρκίνους του ουροποιητικού συστήματος και στην ακράτεια ούρων.

ουρολογος σισμανογλειο

Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Το ελληνικό νοσοκομείο που βρίσκεται στην ακμή της πρωτοπορίας για την αντιμετώπιση της λιθίασης. Το καλύτερο εκπαιδευτικό κέντρο ενδοουρολογίας στην Ελλάδα.

ουρολογος αγγλια

Southmead Hospital

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο μοντέρνα νοσοκομεία της Ευρώπης. Προσφέρει τις πιο σύγχρονες θεραπείες σε όλους τους ιατρικούς τομείς.

ουρολογος καρκινος

The Christie

Το μεγαλύτερο ογκολογικό κέντρο της Ευρώπης. Πρωτοπόρο στην έρευνα για νέα φάρμακα και στη ρομποτική χειρουργική. Το πρώτο νοσοκομείο στην Ευρώπη που φέρνει την ακτινοθεραπεία πρωτονίων.