λογοτυπο ουρολογου

2108943251 & 6976263528

Παρακολουθήστε τα video του ουρολόγου Αντώνη Λογοθέτη

Ουρητηροσκόπηση και λιθοτριψία με Holmium Laser

 

Στο video αυτό βλέπετε τον ουρολόγο να έχει φτάσει την πέτρα μέσα στον ουρητήρα, με τη χρήση ουρητηροσκοπίου. Το πράσινο φως είναι η δέσμη του laser που σπάει την πέτρα μέχρι αυτή να γίνει σκόνη.

Κυστεολιθοτριψία

 

 

Σε αυτό το video βλέπετε μια πέτρα στο εσωτερικό της ουροδόχου κύστης. Ο ουρολόγος την σπάει με ένα εργαλείο που λέγεται stone punch. Τα σπασμένα κομματάκια της πέτρας εξέρχονται από το κανάλι του εργαλείου.

TURis διουρηθρική προστατεκτομή.

 

 

Το video αυτό περιγράφει τον εξοπλισμό και την τεχνική για τη διενέργεια διουρηθρικής προστατεκτομής με τη μέθοδο turis.

Τι κάνει και με τι ασχολείται ο ουρολόγος.

 

Ο ουρολόγος Αντώνης Λογοθέτης εξηγεί το γνωστικό αντικείμενο και τις υποειδικότητες της ουρολογίας. Υπερπλασία προστάτη, ουρολιθίαση, ακράτεια, ογκολογία, υπογονιμότητα και ουρολοιμώξεις.

Ουρολογικά συμπτώματα.

 

 

Ο ουρολόγος Αντώνης Λογοθέτης εξηγεί τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα στην ουρολογία: αιματουρία, αιμοσπερμία, κολικός νεφρού, επίσχεση ούρων, συχνουρία,ακράτεια ούρων.

Διαγνωστικές και επεμβατικές πράξεις στην ουρολογία.

 

 

Ο ουρολόγος Αντώνης Λογοθέτης εξηγεί πως γίνεται και πότε χρειάζεται η τοποθέτηση καθετήρα, η βιοψία προστάτη, η κυστεοσκόπηση, ο ουροδυναμικός έλεγχος, η τοποθέτηση pigtail και η νεφροστομία.