Εβδομάδα Ιούλιος 22, 2024

Ώρα Δε
22/07
Τρ
23/07
Τε
24/07
Πέ
25/07
Πα
26/07
Σά
27/07
Κυ
28/07

Οδηγίες για το σύστημα κράτησης:
 

1. Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα του ραντεβού. Σε γενικές γραμμές Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα λειτουργεί το ιατρείο της Αθήνας (Δ. Αρεοπαγίτου  3) και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα το ιατρείο της Γλυφάδας ( Αγγ. Μεταξά 14).

2. Επιλέξτε το είδος του ραντεβού που θέλετε. Κάθε περίπτωση έχει διαφορετικό κόστος και χρονική διάρκεια. Δεν γίνονται όλα τα είδη εξετάσεων σε κάθε ιατρείο. Πχ. Κυστεοσκόπηση και βιοψία προστάτη γίνονται μόνο στο ιατρείο της Γλυφάδας ενώ ουροδυναμικός έλεγχος γίνεται μόνο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

3. Συμπληρώστε το email σας, το κινητό σας και κάποιο σχόλιο αν θέλετε.

4. Πατήστε το κουμπί “save the reservation”.  Θα σας έρθει email και sms ότι το αίτημα σας στάλθηκε καθώς και επιβεβαιωτικό email και sms αργότερα.

5. Αν έχετε απορίες, δυσκολίες στη χρήση του συστήματος ή θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο ραντεβού, επικοινωνήστε με το 2108943251.

 

Για την επίσκεψή στο ιατρείο:

  1. Σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμο να φέρετε παλιές εξετάσεις, ενημερωτικά σημειώματα από νοσοκομεία και ιστολογικές εξετάσεις. Αν θέλετε να συνταγογραφηθούν φάρμακα και εξετάσεις θα πρέπει να προσκομίσετε τον αριθμό ΑΜΚΑ.
  2. Αν είναι να γίνει μέτρηση ροής ούρων θα πρέπει να έρθετε στο ιατρείο έχοντας μια έντονη επιθυμία προς ούρηση. Η ποσότητα των υγρών και ο χρόνος από την προηγούμενη ούρηση διαφέρει από ασθενή σε ασθενή.
  3. Ο ουροδυναμικός έλεγχος προϋποθέτει την διενέργεια καλλιέργειας ούρων και υπερήχου νεφρών κύστης πριν και μετά την ούρηση. Καλό είναι να έχει προηγηθεί κένωση του εντέρου την ημέρα της εξέτασης και ξύρισμα της γεννητικής περιοχής.
  4. Αν είναι να γίνει επεμβατική πράξη όπως βιοψία προστάτη ή πλαστική χαλινού, θα πρέπει να έχει γίνει διακοπή των αντιπηκτικών φαρμάκων.
  5. Η βιοψία προστάτη προϋποθέτει προφυλακτική λήψη αντιβίωσης με έναρξη δύο μέρες πριν και υποκλυσμό την προηγούμενη ή ίδια ημέρα με την εξέταση.
  6. Η κυστεοσκόπηση και το τρίπλεξ αγγείων πέους δεν προϋποθέτουν κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. 
  7. Οι επεμβατικές εξετάσεις θα πρέπει να γίνονται μετά από σύσταση ουρολόγου ή άλλου ειδικού γιατρού.